• INVERTOR HIBRID VICTRON MULTIPLUS 800W 24V 16A

Invertorul hibrid MultiPlus combina avantajele folosirii unui sistem OffGrid cu cele ale sistemelor OnGrid. Acesta adapteaza energia receptata atat pentru introducerea acesteia in reteaua de curent si generatoare de curent, cat si pentru incarcarea bateriilor solare. Invertorul are rolul de a transforma energia solara captata de panourile fotovoltaice in curent alternativ, adecvat consumatorilor casnici de energie.


Invertorul este componenta esentiala din cadrul sistemulului de energie fotovoltaica. Randamentul la care poate ajunge se situeaza la peste 90%, ceea ce inseamna ca are capacitatea de a converti un mare procent din energia solara in curent alternativ. Sistemele electrice fotovoltaice reprezinta o alternativa foarte economica si ecologica pentru a dispune de energie.


Putem opra pentru mai multe variante de intrebuintare a invertorului MultiPlus. Daca optam pentru varianta OffGrid, vom beneficia de energie 100% gratuita. Un sistem OffGrid presupune independenta totala fata de reteaua de energie publica. In acest caz este necesar sa utilizam un sistem de panouri mai mare in functie de dimensiunile locuintei sau cladirii. Invertorul poate fi folosit pentru mai multe panouri simultan, in functie de capacitatile si limitele acestora. Aceasta solutie este perfecta pentru o locuinta de dimensiuni reduse, cu consumatori putini.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

INVERTOR HIBRID VICTRON MULTIPLUS 800W 24V 16A

  • Cod produs: VICTRON MULTIPLUS 800W 24V 16A