• Invertor Hybrid Solar Imeon 3,6KW

Inversorul de IMEON 3.6 gestionează consumul de energie şi determină care sursa de energie este cea mai economică pentru tine. Puterea lui este de a consolida un sistem din mai multe surse. Aceasti inovaţie. perm. să utilizaţi mai multe surse de energie intr-un singuri invertor. Deci, eliminaţi echipamente externe.


1)Ai nevoie de un 3kW, panourile solare dvs. genera pănă la acest punct, 1kW.  Baterite preia releul şi injectaţi fi casa ta 2kW lipsă. Aceartă comutare se face automat În cazul in care bateriile nu sunt s.cient de putemice, 3.6 Imeon poate lua puterea de reţea pentru a satisface puterea. De asemenea, puterea de gestionare a energiei multi-sursă este că bateriile vor creşte durata de viaţă a acestora cu gestionarea lor de incărcare şi descărcare. Acest invertor va favoriza intotdeauna bateria de Incărcare pentru a evita reincarcă şi imbătrănirea prematură a bateriilor. 

2) Ai o pauză in reteaua electrică. Invertorul Imeon 3.6 va trece automat la functia OFF GRID. Acesta este apoi capabil să ia energia de baterii pentru a srtisface nevoile clumneavoastră electrice. 

3) Doriţi să utilizati  instalatia fotovoltaica pentru a vinde energie electrica? Cu 3.0 Imeon acest lucru este in Intregime posibil. Ziua in care incărcaţi baterile. Cănd este plin, va satisface nevoia consum in casa ta. Excesul de putere poate fi văndut. Acest  invertor automat gestioneaza toate inca favorizeaza bateriile fiind lucrul vital al sistemului dumneavoastra.


Aceasta gestionare inteliogenta a energiei dumneavoastra o idee revolutionara in solar.

Vei deveni un profucator de energie complet verde. Pentru informatii, acest produs a fost proiectat in Franta.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Invertor Hybrid Solar Imeon 3,6KW

  • Cod produs: Invertor Hybrid Solar Imeon 3,6KW