• CENTRALA TERMICA MURALA ELECTRICA PROTHERM RAY 12KW CU AFISAJ ELECTRONIC

Noua serie imbunatatita de centrale electrice Protherm RAY - ofera o posibilitate moderna pentru realizarea incalzirii apartamentelor sau a caselor familiale. Ele ofera un confort ridicat prin nivelul de zgomot foarte redus, prin automatizarea completa si prin faptui ca practic nu necesita service. La livrare ele sunt deja echipate cu elementele de masura, protectie si control necesare unei functionari in deplina siguranta si parametrii optimi. Spre deosebire de modelele standard, cazanele RAY sunt echipate cu sistemul de control HDO. 
Noua serie imbunatatita de centrale termice electrice Protherm Ray ofera o posibilitate moderna pentru realizarea incalzirii apartamentelor sau a caselor familiale. 
Centrala electrica Protherm Ray ofera un confort ridicat prin nivelul de zgomot foarte redus, prin automatizarea completa si prin faptul ca practic nu necesita intretinere. 
La livrare, aceste centrale termice electrice Protherm Ray sunt echipate cu elementele de masura, protectie si control necesare unei functionari in deplina siguranta si parametrii optimi. Sunt echipate cu sistemul de control. 
Centralele electrice PROTHERM sunt destinate utilizarii in sisteme de incalzire centrala, utilizind apa calda, cu circulatie fortata. Ele prepara agentul termic, care cu ajutorul unei pompe de circulatie va fi distribuit la corpurile de incalzire. 
Centrala electrica are o functionare secventiala. Cuplarea puterii se face in intervale de 0 - 75 secunde, cu o putere de max. 6 kW (2 kW pe fiecare faza). 
Astfel se realizeaza o protectie a retelei de alimentare cu energie electrica si este cuplata doar puterea efectiv necesara. 

Nivel de zgomot redus 
Tipul combustibilului: electricitate 
Grad de eficienta: 99,5%

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CENTRALA TERMICA MURALA ELECTRICA PROTHERM RAY 12KW CU AFISAJ ELECTRONIC

  • Cod produs: CENTRALA TERMICA MURALA ELECTRICA PROTHERM RAY 12KW