• VENTILOCONVECTOR ELECTRIC CU ACUMULARE DINAMICA TTW16 1.60KW

Aceasta este o tehnologie modernă de încălzire potrivita pentru fiecare acasă: dispozitive eficiente de încălzire electrica de la TECHNOTHERM asigura confort si caldura intr-un mod extrem de economic pentru casa ta. În plus - cu energie la tarif redus, oferit la un preț favorabil de mai mulți furnizori de energie pe timp de noapte și chiar toate a doua zi la sfârșit de săptămână. Convectoarele noastre electrice cu acumulare termică se disting prin: 
• Design modern 
• Eficienţă 
• Dimensiuni și puteri optime, perfecte pentru fiecare dimensiune de camera 
• Opțiunea controlului prin Internet (cu control al ECO) 
• Opțiunea de utilizare a energiei auto generate (cu Energy Manager) 
• Design subțire de 13 cm, în funcție de model 
Controlul temperaturii cu un număr de termostate de înaltă eficiență și controlere de temperatură este ușor de adaptat cerințelor dumneavoastră. Controlul său programabil asigură o ambianță familiară și confortabilă. Convectoarele cu acumulare de la TECHNOTHERM imbina eficiența din punct de vedere al costurilor cu confortul de caldura în propria casă. 

Combinații individuale și flexibile 
Designul seriei "dinamic" este atemporal și adaptabil în același timp. Partile frontale fără îmbinări sunt ușor de curatat. Colțurile și muchiile teșite adăuga mai multă siguranță. Culoare actuala (RAL 9002) fac posibil ca, convectoarele electrice cu stocare termica TECHNOTHERM sa se potriveasca cu fiecare stil de interior. 
Datorita gamei extinse și adâncimea slim-line (de la 13 cm), este posibil să se aleagă un model pentru fiecare incapere din acasă. Toate convectoarle electrice cuacumulare termica sunt echipate cu accesorii inovatoare și pot fi montate pe pereți. Pentru a permite combinații libere de diferite tipuri de dispozitive, toate dispozitivele din toate gamele de produse au același design. 

Convectoarele electrice cu acumulare termica moderne sunt subtiri și compacte.Ffuncţiile si performantele lor fac posibila instalarea loc in fiecare cameră. Din acest punct de vedere, seria TTS-F și TTW aduc un suflu modern în sistemele de încălzire. 

Sistemele noastre de încălzire electrică cu acumulare a căldurii functioneaza la viteze reduse a ventilatoarelor. Astfel, vom realiza o distribuție uniformă a căldurii în cameră, la cel mai mic nivel de zgomot emis. Aspirație aerului din față, prin filtrul de praf integrat îmbunătățește semnificativ calitatea aerului din încăpere și contribuie, astfel, la confortul și senzație de aer proaspata incaperii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

VENTILOCONVECTOR ELECTRIC CU ACUMULARE DINAMICA TTW16 1.60KW

  • Cod produs: VENTILOCONVECTOR ELECTRIC CU ACUMULARE DINAMICA TTW16 1.60KW